Kvalitet och Miljö 

Kvalitet

Karlstad Städbolag anstränger sig för att ni alltid ska känna er trygga vid varje tillfälle vi arbetar hos er. Därför ser vi till att ni får samma städare varje gång som då blir extra självgående och lär sig rutinerna hos just er på bästa sätt.
Vi tillämpar en Nöjd Kund Garanti för att verkligen fokusera på det ni behöver hos er, vi kommunicerar fram precis allt ni vill ha städat och hur det ska göras på ett sätt som gör det så smidigt som möjligt för er. Skulle ni märka att vi missat något så åtgärdar vi det snarast och ser även till att lägga till det i vår städrutin hos er så att ni blir en av våra många nöjda kunder. Alla är unika och vi är lyhörda för att det ska bli så bra som möjligt för just er.
Utöver vardagsstädning så utför vi även flyttstädningar, där följer vi noggrant en checklista så att alla moment blir säkert gjorda så att ni kan tänka på allt det andra under flytten.
Vi är redan anlitade av flera stora företag så som exempelvis El-Giganten, Megastore, STC Gym och LBC Frakt som alla är nöjda med våra tjänster.

Miljö

Vi siktar på att ha minimal påverkan på miljön och använder oss i allra största möjliga mån av de medlen som har minst påverkan på naturen. Alla våra produkter är miljöklassade och Svanen-märkta eller naturskyddsföreningens “bra miljöval”. 
Har ni önskemål om specifika rengöringsmedel eller produkter ni vill att vi ska använda hos er så ordnar vi självklart det, våra kunder har alltid sista ordet över hur städningen ska gå till. Våra förpackningar och materiel källsorteras sedan och återvinns.
Även våra bilar är miljövänliga och vår personal tillhandahålls alltså möjlighet att ta sig fram till sina arbetsplatser med minsta möjliga miljöpåverkan.